Antena Meniu Search
x

Un bucureştean a murit după ce a fost spulberat de o motocicletă. În urma impactului, şi motociclistul a fost aruncat într-o maşină parcată

Un bărbat din Bucureşti şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce a traversat prin loc nepermis şi a fost lovit în plin de o motocicletă. În urma impactului, motociclistul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat într-o maşină parcată. Bărbatul de 34 de ani este acum la spital. Cei care locuiesc în zonă spun că mai toată lumea traversează ilegal acolo, din cauza semaforului care ar rămâne prea puţin pe culoarea verde. 

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 09:55

Vezi și

Reporter: Mai trăia când ai fost? 

Martor: Nu. 

Reporter: Pe loc a murit, nu? La impact. 

Martor: Bum. 

Martorii au încercat să acorde victimei primul ajutor, însă nu mai era nimic de făcut. Accidentul a avut loc după lăsarea întunericului, pe un bulevard din sectorul 6 al Capitalei. 

Eduard Marin, reporter Observator: Pietonul venea din staţia de tramvai, a traversat prin loc nepermis, nu s-a asigurat, iar în urma impactului a rezultat rănirea şi decesul acestuia. 

Oamenii spun însă că şi motociclistul de 34 de ani ar fi circulat cu viteză mare şi de aceea nu a mai putut să-l evite pe bărbat. 

Ce spune Poliţia

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: Din impact, motocicleta a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului şi rănirea motociclistului. 

Deşi la doar câţiva metri distanţă există o trecere de pietoni, cei care locuiesc în zonă recunosc că de cele mai multe ori traversează ilegal. Cauza ar fi timpul prea scurt în care semaforul este verde. 

Localnici: Imediat se pune roşu la pietoni, verde la maşini, şi nu apuci să treci, trebuie să fugi. 

Localnici: De la trecerea de tramvai, până în partea asta, se schimbă în 3 secunde. 

În prima jumătate a acestui an, la nivelul întregii ţări, au fost înregistrate peste 400 accidente rutiere în care mai bine de 160 de persoane şi-au pierdut viaţa, arată statisticile poliţiei. Cea mai frecventă cauză este traversarea neregulamentară de către pietoni. Cele mai multe astfel de accidente au avut loc în Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bucureştean a murit după ce a fost spulberat de o motocicletă. În urma impactului, şi motociclistul a fost aruncat într-o maşină parcată