Antena Meniu Search
x

Piloţii români au făcut spectacol cu avioanele F-16 şi MIG-21, la Clinceni

Cerul senin de la marginea Bucureştiului s-a umplut de tunete. Dar nu de la ploaie, ci de la avioanele de lupta Mig 21 şi F 16 care zburau la joasă înălţime deasupra aerodromului Clinceni.

Vezi și

Cerul senin de la marginea Bucureştiului s-a umplut de tunete. Dar nu de la ploaie, ci de la avioanele de lupta Mig 21 şi F 16 care zburau la joasă înălţime deasupra aerodromului Clinceni. Au făcut spectacol pentru copiii care au vrut şi altceva decât baloane şi îngheţate, cu care toţi părinţii i-au ademenit de ziua lor.

Aspectul impunător, muchiile agresive ale avioanelor de luptă şi viteza cu care se mişcau i-a lăsat pe cei mici cu rasuflarea tăiată. Nici dansul de pe cer şi plutirea lină a parapantelor sau a planoarelor nu au dus lipsă de admiratori.  Iar cea mai mare bucurie a fost că, după zbor, copiii au putut să urce în aviane şi în elicoptere pentru o privire de aproape. 

Finalul show-lui a fost marcat de Soimii Romaniei, care au impresionat, ca de fiecare dată. Mii de părinţi şi de copii au fost prezenţi la spectacolul de la Clinceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Piloţii români au făcut spectacol cu avioanele F-16 şi MIG-21, la Clinceni