Antena Meniu Search
x

Plan diabolic pus la cale de un elev de 14 ani din Galaţi. Copilul, internat la psihiatrie după ce ar fi vrut să îşi înjunghie colegii la şcoală

Caz şocant în Galaţi. Un minor de 14 ani, cu grave probleme de comportament, a fost internat de urgenţă la psihiatrie. Vă avertizăm, urmează detalii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 09:24

Vezi și

Băiatul a pus la cale un scenariu diabolic. Acesta voia să îşi atace colegii de clasă cu un cuţit pe care l-a ascuns în toaleta şcolii. 

Imediat după ce planul i-a fost dejucat, minorul a dispărut de acasă. Mai bine de 24 de ore acesta a fost căutat cu disperare de poliţişti, părinţi şi cunoscuţi. În cele din urmă, băiatul a fost găsit în oraş şi dus direct la psihiatrie, unde a rămas internat, sub atenta supraveghere a medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Plan diabolic pus la cale de un elev de 14 ani din Galaţi. Copilul, internat la psihiatrie după ce ar fi vrut să îşi înjunghie colegii la şcoală