Antena Meniu Search
x

Foto Plante de cannabis de 4 metri înălțime, descoperite în Caraș-Severin. Captură uriașă făcută de DIICOT

O percheziţie domiciliară a fost făcută de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii DIICOT Timişoara în localitatea Băuţar din judeţul Caraş-Severin, unde au depistat trei culturi de cannabis şi peste 100 de kilograme de muguri uscaţi.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 19:13

Vezi și

Potrivit IPJ Timiş, cele trei culturi se aflau pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi, într-o gospodărie.

"În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni între 2 şi 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde de canabis şi 117 kilograme de muguri (masă uscată). Audierile urmează să se desfăşoare la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara", a transmis IPJ Timiş.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Plante de cannabis de 4 metri înălțime, descoperite în Caraș-Severin. Captură uriașă făcută de DIICOT