Antena Meniu Search
x

Video Cannabis în ghivece și anvelope, lângă Termocentrala Rovinari. Plantația de droguri era supravegheată video

Ziua și plantația de cannabis găsită de DIICOT. Procurorii de la Crimă Organizată au descoperit încă o plantație de marijuana, de această dată, în Gorj, lângă râul Jiu. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 06.10.2023, 13:52

Vezi și

Vorbim, deocamdată, despre informații obținute pe surse, pentru că încă nu a fost dat un comunicat oficial despre această anchetă.

Este, însă, o întreagă desfășurare de forțe în apropierea termocentralei Rovinari, ce aparține Complexului Energetic Oltenia.

Cannabis plantat în ghivece și anvelope

Procurori de la Crimă Organizată, polițiști și jandarmi fac verificări în această zonă. Anchetatorii au adus și un tânăr de 32 de ani din Rovinari, cel care ar fi plantat cannabis în această zonă, în ghivece și anvelope vechi. Plantele interzise au fost ascunse într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Procurorii au intrat pe fir, după ce un colaborator a cumpărat de două ori droguri de la acest tânăr. Drogurile erau, de altfel, supravegheate și video.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a fost reținut, ieri, după un flagrant.

Aproape zilnic, procurorii DIICOT descoperă astfel de plantații de cannabis.

Un fost procuror din Vrancea a fost prins cu astfel de plante în vița de vie, iar în Timiș, pe malul unui râu, anchetatorii au găsit o plantație de cannabis întinsă pe aproape 4000 mp.

Șase persoane au fost reținute în acest dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cannabis în ghivece și anvelope, lângă Termocentrala Rovinari. Plantația de droguri era supravegheată video