Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Platformă încărcată cu autoturisme, căzută în râul Olt. Şoferii, căutaţi cu scafandrii

Un autotren platformă încărcat cu autoturisme a căzut în râul Olt, miercuri noaptea, la Gura Lotrului, în apropiere de Brezoi. Şoferii au fost căutaţi cu scafandrii iar traficul a fost blocat ore în şir pe DN7.

de Cosmin Stăniloiu

la 30.01.2020 , 08:02

Un autotren platformă încărcat cu autoturisme a căzut în râul Olt, miercuri noaptea, la Gura Lotrului, în apropiere de Brezoi. Şoferii au fost căutaţi cu scafandrii iar traficul a fost blocat ore în şir pe DN7.

Potrivit ISU Vâlcea "la ora 00.20, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 7. Au fost implicate un autotir încărcat cu autoturisme și un autoturism. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare Brezoi, două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SAJ."

Pompierii afirmă că au fost găsite două victime (șoferul si ajutorul șoferului platformei) conștiente și cooperante, care au și fost transportate la spital. La fața locului s-a deplasat echipajul de scafandri cu o barcă pneumatică. Până la această oră (~ ora 7 A.M.) a fost scoasă una din mașinile căzute de pe platformă.

Articolul continuă după reclamă

"Se continuă căutările pentru că în râul Olt au căzut cel puțin 2 autoturisme de pe platformă și, din spusele șoferului tirului, autoturismul implicat în accident!" informează reprezentantul ISU Vâlcea.

IPJ Vâlcea transmite că "șoferul în vârstă de 27 de ani, din Argeș, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare [...] din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt".

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Platformă încărcată cu autoturisme, căzută în râul Olt. Şoferii, căutaţi cu scafandrii