Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad

Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad. Maşina care l-a lovit pe tânăr e un Renault Scenic, iar accidentul a avut loc duminică seara, la Cuvin.

de Cosmin Stăniloiu

la 29.01.2019 , 14:40

Florin se ducea acasă când a fost lovit Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad - Facebook

Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad. Maşina care l-a lovit pe tânăr e un Renault Scenic, iar accidentul a avut loc duminică seara, la Cuvin.

E alertă în Arad după ce doi tineri a fost spulberați pe șosea de un șofer care nici măcar nu a încetinit să vadă ce s-a întâmplat. Polițiștii rutieri sunt în căutarea unui șofer care a condus – duminică seara – în zona Covăsânț-Ghioroc un autoturism marca Renault Scenic de culoare gri, an de fabricație 1998-2003.

Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 22 de ani a murit, iar cel de-al doilea – de 19 ani – a fost aruncat în șanț în urma impactului puternic. Acesta din urmă a stat o oră inconștient pe marginea drumului. Cei doi mergeau spre casa adolescentului de 19 ani, pe marginea șoselei, când mașina i-a lovit. Tânărul de 22 de ani a fost aruncat câțiva metri în aer. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru tânărul de 22 de ani, cadrele medicale de la ambulanță nu au mai putut face nimic. Potrivit localnicilor, tânărul dormea la o fermă din Cuvin și muncea cu ziua la Arad. "Stătea la fermă și lucra la izolațiile blocurilor, la Arad. Seara venea la fermă. Păcat că a murit. Cred că șoferul ori era beat, ori nu avea permis, ori mașina era furată. Nu trebuia să plece de la locul accidentului.", a povestit un localnic.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Poliţia îl caută de două zile pe şoferul fugar care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad