Antena Meniu Search
x

Poliția Română și-a scos secțiunea de review-uri de pe Facebook după scandalul plăcuțelor anti-PSD

Dosarul plăcuţelor cu mesajul obscen la adresa PSD ar putea fi clasat. Cel mai probabil, pentru că fapta cercetată nu există. Scandalul după ridicarea plăcuţelor a şifonat serios imaginea Poliţiei. După cele peste 60 de mii de recenzii negative pe Facebook, secţiunea de review-uri a dispărut.

Vezi și

Dosarul plăcuţelor care conţin mesajul obscen la adresa PSD ar putea fi clasat. Cel mai probabil, pentru că fapta cercetată nu există. Scandalul iscat apoi de ridicarea plăcuţelor a şifonat serios imaginea Poliţiei. După ce a strâns peste 60 de mii de recenzii negative pe Facebook, secţiunea de review-uri a dispărut.

Cine a vrut să scrie azi o recenzie paginii de facebook "Poliţia Română" a constatat că acest lucru nu mai este posibil. Administratorii paginii au dezactivat opţiunea.

Decizia, care vine după asaltul de review-uri de o stea de ieri, a stârnit, din nou, revolta internauţilor:

"Hai, măi, Poliţia Română! Pe bune că aţi scos pagina de review-uri?"

"V-a dispărut butonul de reviews exact când îmi doream să vă dau cinci stele! Aţi pierdut ocazia."

"Nu mai avem libertate de exprimare! Până aici ne-a fost!", sunt doar câteva dintre cele peste patru mii de comentarii.

Scandalul a început după ce agenţii l-au oprit în trafic pe bărbatul care şi-a personalizat în Suedia numărul de la maşină cu un mesaj ofensator la adresa PSD. Plăcuţele i-au fost confiscate, iar el a ajuns la audieri.

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, le-a transmis apoi tuturor celor care au criticat acţiunea poliţiştilor să nu mai apeleze la ei atunci când au nevoie.

La patru zile de la izbucnirea scandalului cu numere de înmatriculare, ministrul de interne a avut prima reacţie.

CARMEN DAN - ministrul de Interne:

Ministrul nu se implica in actinile operative ale structurilor subordonate ministerului si am toata increderea ca seful politiei romane care in acest moment deruleaza o serie de verificari va face lumina in acesta situatie controversata.

O situaţie în care s-a deschis inclusiv un dosar penal care, cel mai mai probabil va fi clasat. Chiar şeful Poliţiei Române a spus că şoferul a intrat legal în ţară şi i s-a permis să circule cu ele aproape două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Poliția Română și-a scos secțiunea de review-uri de pe Facebook după scandalul plăcuțelor anti-PSD