Antena Meniu Search
x

Video Politicienii merg în pelerinaj la podul de peste Dunăre de la Brăila. Drulă, ministrul Transporturilor, şi Dan Barna au întârziat o oră

Am venit sa ne vedem! Cam așa poate fi descrisă vizita de ieri a ministrului Transportului, Cătălin Drulă, și a vicepremierului Dan Barna la podul peste Dunare de la Brăila. Cu o oră întârziere, vizita în șantier a pornit cu o scurtă documentare la schițele proiectului.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 09:06

Vezi și

Megaproiectul podului de peste Dunăre de la Brăila atrage politicienii ca un magnet. Ieri a fost rândul ministrului Transporturilor și al vicepremierului să vină pe șantier, după ce și preşedintele PNL, Ludovic Orban, a trecut vara aceasta să verifice stadiul lucrărilor. Totul a început, însă, cu nervi.

Lucrările la pod nu contenesc. De la o zi la alta, proiectul capătă noi forme. Și cum ministrul a fost pentru prima dată acolo, a ținut să afle câteva detalii tehnice. Până acum, lucrarea a înghițit deja aproape 500 de milioane de lei. Cum materialele de construcție s-au scumpit, costurile ar putea fi chiar mai mari decât au estimat iniţial managerii de proiect. "Nu ştiu să vă dau o cifră în momentul de faţă, dar dacă puneţi o întrebare la companie poate să vă spună cât au plătit. Pot să vă spun, nelegat de creşteri, ci de absorbţia acestui proiect până la zi avem aproape 500 de milioane", a declarat Cătălin Drulă.

Ministrul a fost lăudat de şeful său, pe linie de partid. "Profit de ocazie şi-l felicit din nou pe colegul meu Cătălin Drulă, ministrul Tansporturilor, pentru faptul că e prezent în foarte multe din aceste lucrări. Se întâmplă proiecte. Se toarnă asfalt, se construieşte, se montează", a declarat vicepremierul Dan Barna. Vizita de ieri a avut loc cu ocazia celebrării a 100 de ani de relații diplomatice între România și Japonia. Iar la pod, una dintre firmele importante este un concern japonez. În zona a fost și ambasadorul Japoniei în România, dar a nu a venit alături de cei 2 pe șantier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Politicienii merg în pelerinaj la podul de peste Dunăre de la Brăila. Drulă, ministrul Transporturilor, şi Dan Barna au întârziat o oră