Antena Meniu Search
x

Poliţist din Bacău, arestat pentru 30 de zile pentru mai multe fapte de corupţie

Agentul de poliție din Bacău este acuzat pentru că ar fi luat de mai multe ori mită de la două persoane cercetate penal. Mai precis, se pare că polițistul a făcut un denunț prin care susținea că cineva a încercat să îl mituiască.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 16:48

Vezi și

Agentul de poliție din Bacău este acuzat pentru că ar fi luat de mai multe ori mită de la două persoane cercetate penal. Mai precis, se pare că polițistul a făcut un denunț prin care susținea că cineva a încercat să îl mituiască. În timpul unui flagrant care ar fi trebuit să ducă la prinderea mituitorilor procurorii au constatat că în realitate polițistul care a făcut denunțul ar fi luat mită.

Agentul de politie din Bacau este acuzat pentru ca ar fi luat de mai multe ori mită de la doua persoane cercetate penal. Mai precis, se pare ca politistul a facut un denunt prin care sustinea ca cineva a incercat sa il mituiasca.

In timpul unui flagrant care ar fi trebuit sa duca la prinderea mituitorilor procurorii au constatat ca in realitate politistul care a facut denuntul ar fi luat mita. Astfel cercetarile efectuate aveau sa arate ca din luna mai a anului trecut si pana in decembrie acesta ar fi luat de doua ori mita, de la cele doua persoane cu dosar penal.

Aproximativ 6000 de euro ar fi pretins politistul din Bacau pentru a da o solutie favorabila celor doua persoane cercetate in dosar. Politistul mai este cercetat si pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta, abuz in serviciu, inducerea in eroare a organelor judiciare, divulgarea unor informatii secrete de serviciu si purtare abuziva.

Daca va fi gasit vonat de toate acestea, risca sa ramană dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist din Bacău, arestat pentru 30 de zile pentru mai multe fapte de corupţie