Antena Meniu Search
x

E oficial! Poliţistul mort în accidentul din Iaşi avea o alcoolemie uriaşă. Cristian plecase în misiune ca să salveze o fetiţă (Video)

Poliţistul Cristian Orzu care a murit în seara de vineri, 24 august, într-un accident la Iaşi, pe şoseaua de centură, avea o alcoolemie uriaşă în timpul producerii tragediei. 

Poliţistul Cristian Orzu care a murit în seara de vineri, 24 august, într-un accident la Iaşi, pe şoseaua de centură, avea o alcoolemie uriaşă în timpul producerii tragediei. 

Potrivit bzi.ro, omul legii avea o concentraţie de 2,25 miligrame alcool pur în sange. 

Analiza toxicologică a fost făcută la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, a doua zi după producerea accidentului, odată cu necropsia. 

Pe acelaşi subiect

Reamintim că vineri seară, la ora 21.30, Cristian Orzu era de serviciu când a primit un apel că o fetiţă de 13 ani a dispărut. Omul legii s-a urcat în autospecială, şi-a luat câinele şi a plecat în misiune. S-a grăbit să ajungă la Ţibana, acolo unde fusese dată dispărută copila.

Pe șoseaua de centură a Iașului, poliţistul a intrat într-o depășire și a izbit o mașină care venea din față. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 21:07, iar la ora 23:10 a fost declarat decesul poliţistului care fusese transportat la Spitalul de Urgente "Sfantul Spiridon" din Iaşi.

Martori: "Mirosea a alcool din maşina poliţistului"

Martorii tragediei au declarat, potrivit bzi.ro, că din maşina poliţistului venea un miros puternic de alcool. Au fost mai multe persoane care au spus că se simţea un miros înţepător, inclusiv după ce omul legii a fost scos dintre fiarele contorsionate.

"Mirosea a alcool din maşina poliţistului. Au fost mai multe persoane care au simţit... Era clar băut", a spus unul dintre martori, potrivit presei locale. 

Poliţistul Cristian Orzu avea 50 de ani şi era tatăl a doi copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » E oficial! Poliţistul mort în accidentul din Iaşi avea o alcoolemie uriaşă. Cristian plecase în misiune ca să salveze o fetiţă (Video)