Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţist din Brăila, băgat în spital de o şoferiţă neatentă. Femeia a lovit atât de tare maşina Poliţiei, încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon

Un poliţist din judeţul Brăila a ajuns de urgenţă la spital, după ce autospeciala în care se afla a fost implicată într-un accident. O şoferiţă care ieşea dintr-o benzinărie, nu s-a asigurat şi a lovit violent maşina de Poliţie. Impactul a fost atât de puternic încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon.

de Adrian Obreja

la 02.09.2024 , 12:15

După ce şi-a alimentat maşina la o benzinărie din localitatea Viziru, judeţul Brăila, grăbită, şoferiţa nu s-a mai asigurat la ieşire şi a apăsat pedala de accelaraţie. Zgomotul puternic i-a alertat imediat pe oamenii care locuiesc în zonă. "Eu eram înăuntru am auzit impactul şi maşina răsturnată", spune un martor.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie. Rănit în urma impactului violent, agentul care se afla la volan a ajuns pe mâinile medicilor. "Şoferul autospecialei a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Elena Ostache, IPJ Brăila. Ambii şoferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pe numele femeii a fost deschis acum un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă.  

Vezi și
Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Poliţist din Brăila, băgat în spital de o şoferiţă neatentă. Femeia a lovit atât de tare maşina Poliţiei, încât autospeciala s-a răsturnat pe plafon