Antena Meniu Search
x

Poliţist local ameninţat cu moartea de un taximetrist amendat cu 11.000 de lei: 'Te omor cu mâna mea' (Video)

Un poliţist local din Bucureşti a fost ameninţat cu moartea de un taximetrist amendat cu 11.000 de lei pentru că nu avea atestat profesional.

Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat cu moartea un poliţist: 'Te omor cu mâna mea' - Poliţia Locală Bucureşti

Un poliţist local din Bucureşti a fost ameninţat cu moartea de un taximetrist amendat cu 11.000 de lei pentru că nu avea atestat profesional.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, în zona Piaţa Sudului din Bucureşti, acolo unde poliţiştii locali au efectuat o razie.

În staţia de taxi, poliţiştii au legitimat un bărbat în vârstă de 46 de ani care aştepta clienţi în taxiul său.

Fără echipament radio conectat și, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenții locali au descoperit abaterile. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul s-a dat jos din taxi şi a început să-i înjure pe cei doi polițiști locali.

"De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc și te omor!", a strigat taximetristul.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la Secția 15 Poliție, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei și a ordinii publice – a fost sancționat cu suma de 11.100 lei.

Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliției Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

sursa: Poliţia Locală Bucureşti

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţist local ameninţat cu moartea de un taximetrist amendat cu 11.000 de lei: 'Te omor cu mâna mea' (Video)