Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zeci de taxiuri au fost vandalizate în Bucureşti. Taximetriştii îi acuză pe şoferii Uber (Foto)

Zeci de taxiuri au fost vandalizate, noaptea trecută, în Bucureşti. Taximetriştii îi acuză pe şoferii Uber şi spun că aceştia au devenit extrem de violenţi.

de Redactia Observator

la 29.01.2018 , 14:26

Zeci de taxiuri au fost vandalizate, noaptea trecută, în Bucureşti. Taximetriştii îi acuză pe şoferii Uber şi spun că aceştia au devenit extrem de violenţi.

Potrivit reprezentanţilor Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), 21 de taxiuri au fost vandalizate în zona Baicului din Capitală.

Taximetriştii şi-au găsit maşinile cu geamurile sparte, iar unii dintre ei au acuzat chiar şi furtul unor aparate radio.

Articolul continuă după reclamă
Taximetristii ii acuza pe soferii Uber ca le-au vandalizat masinile
Pe acelaşi subiect

Taximeştii au anunţat că atacul asupra maşinilor a fost coordonat de şoferii de la Uber, însă nu au nicio dovadă.

În total, cinci taximetrişti au depus plângere la Poliţie după acest incident, iar oamenii legii au deschis anchete. Totul s-a petrecut pe străzile Vasile Stolnicu, Răuşeni şi Intrarea Abanosului.

În weeekend, taximetriştii din Timişoara şi şoferii Uber au fost implicaţi într-un scandal sângeros. Mulţi dintre ei au ajuns la spital în urma unor bătăi în trafic, iar alţii au ajuns la Poliţie.

Scandalul s-a oprit în momentul în care pe străzile din Timişoara au descins luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Zeci de taxiuri au fost vandalizate în Bucureşti. Taximetriştii îi acuză pe şoferii Uber (Foto)