Antena Meniu Search
x

Un poliţist local a murit pe loc după ce a scăpat maşina de sub control, într-o curbă. Dorin Vesa împlinea 42 de ani, peste câteva zile

Accident mortal în apropiere de localitatea Pui, judeţul Hunedoara, produs din cauza vitezei prea mari. Un poliţist local a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe constrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2019, 10:09

Accident mortal în apropiere de localitatea Pui, judeţul Hunedoara, produs din cauza vitezei prea mari. Un poliţist local a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe constrasens.

Din primele informaţii, şoferul din Simeria a intrat într-o curbă deosebit de periculoasă, cu viteză mult prea mare, carosabilul fiind umed. Mașina nu a mai putut fi controlată și a ajuns pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autoturism.

În urma impactului deosebit de puternic, șoferul de 42 de ani a decedat, iar alte două persoane din mașina care circula regulamentar au fost rănite.

Potrivit ziardehunedoara.ro, bărbatul care a produs accidentul era polițist local la Poliția Locală a municipiului Deva. Dorin Vesa se îndrepta dinspre Petroșani, înspre casă, la Simeria.

„Din câte am aflat, se întorcea de la Petroșani aseară, iar în zona Pui, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o altă mașină. A murit pe loc...”, a declarat primarul din Deva, Florin Oancea.

Accident mortal în localitatea Pui, Hunedoara. Doi tineri spulberaţi de o maşină scăpată de sub control

Accident mortal pe DN66, în localitatea Pui, Hunedoara. Șoferul a intrat cu viteză în curbă

„În seara zilei din data de 02.12.2019, la ora 21:56, Poliția Orașului Hațeg, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN 66 in apropiere de localitatea Pui, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat ca un bărbat in vârstă de 42 ani, din Simeria, in timp ce conducea autoturismul său pe DN 66, pe raza comunei Pui, respectiv la iesirea din localitatea Galati, pe sensul de mers Petrosani - Hațeg, nu a adaptat vireza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune laterală cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar pe direcția Hațeg - Petroșani, condus de un bărbat in vârstă de 29 de ani din comuna Pui", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

De asemenea, în urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto ce se deplasa regulamentar precum şi a unei tinere în vârstă de 23 de ani, pasageră în același autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un poliţist local a murit pe loc după ce a scăpat maşina de sub control, într-o curbă. Dorin Vesa împlinea 42 de ani, peste câteva zile