Antena Meniu Search
x

Noi detalii îngrozitoare în cazul crimei din Piteşti. Poliţistul care şi-a ucis băieţelul, apoi s-a sinucis a lăsat mai multe bilete de adio

Apar noi detalii oribile în cazul crimei urmate de sinucidere, la Piteşti. Se pare că poliţistul Marius Franţescu, cel care şi-a ucis copilul de doar 3 ani şi 4 luni, iar apoi s-a sinucis a lăsat mai multe bilete de adio.

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş
Poliţistul Marius Franţescu, cel care şi-a ucis copilul de doar 3 ani şi 4 luni, iar apoi s-a sinucis a lăsat mai multe bilete de adio - Observator.tv

Apar noi detalii oribile în cazul crimei urmate de sinucidere, la Piteşti. Se pare că poliţistul Marius Franţescu, cel care şi-a ucis copilul de doar 3 ani şi 4 luni, iar apoi s-a sinucis a lăsat mai multe bilete de adio.

Crima din Piteşti a fost descoperită ieri, în jurul orei 15.00, chiar de mama copilului, şi ea tot poliţistă. Femeia venise să îşi ia fiul de la fostul ei soţ poliţist, unde îl lăsase de dimineaţă. 

Pentru că bărbatul nu răspundea la telefon, iar uşa apartamentului era blocată, tânăra de 29 de ani a sunat speriată la 112. 

"A sunat din faţa apartamentului, a auzit telefonul înăuntru sunând şi atunci începi să te gândeşti la ce e mai rău", a declarat procurorul criminalist Marius Ştefan.

Pe acelaşi subiect

Pompierii veniţia la faţa locului au spart uşa apartamentului, tânărul ofiţer de la Combaterea Crimei Organizate şi copilul fiind găsiţi morţi.

Poliţistul a lăsat mai multe bilete de adio

"Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă", a continuat procurorul Ştefan.

Lângă cadavre, anchetatorii au găsit mai mai multe bilete de adio lăsate de poliţist.

"Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul", a spus procurorul criminalist Marius Ştefan.

Acesta a precizat că a găsit şi un "recipient", anchetatorii urmând să stabilească dacă bărbatul a consumat băuturi alcoolice înainte de a comite crima.

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. 

Apropiaţii spun că bărbatul ameninţa de ceva timp cu un asemena gest după ce a fost părăsit de mama copilului.

Potrivit unor surse, ofiţerul ar fi devenit extrem de gelos după ce femeia i-a cerut divorţul. O bănuia că ar avea o relaţie cu un coleg de-al lor. 

Procurorul criminalist, în stare de şoc

O întreagă comunitate este în stare de şoc. Chiar şi procurorul criminalist Marius Ştefan.

"Întâmplarea face să-i cunoaştem, atât pe victimă cât şi pe aparţinători, fiind poliţişti amândoi", a mărturisit procurorul.

Şefii poliţistului spun că la începutul anului, Marius Frânţescu trecuse cu brio de ultimul test psihologic şi nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat cu el. 

"Îi părea tot timpul rău că s-a despărţit. Îi părea rău de copil. Tot timpul îmi spunea. Era cam abătut, să ştiţi. Era o fire cam retrasă, aşa", a declarat Marius Vişan, administratorul blocului în care locuia ofiţerul.

Divorţul lui Marius Frânţescu de mama copilului se încheiase în urmă cu o săptămână, cei doi având custodie comună asupra băieţelului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Noi detalii îngrozitoare în cazul crimei din Piteşti. Poliţistul care şi-a ucis băieţelul, apoi s-a sinucis a lăsat mai multe bilete de adio