Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la locul în care un poliţist şi-ar fi împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-ar fi sinucis, la Piteşti

Au apărut primele imagini de la locul în care un poliţist şi-ar fiîmpuşcat copilul de 3 ani, apoi s-ar fi sinucis, la Piteşti. Bărbatul era în divorţ şi soţia sa, şi ea poliţistă, a dat alarma.

Blocul din Piteşti în care poliţistul şi copilul lui de 3 ani au fost găsiţi fără viaţă
Primele imagini de la locul în care un poliţist şi-ar fi împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-ar fi sinucis, la Piteşti - Captură video

Au apărut primele imagini de la locul în care un poliţist şi-ar fi împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-ar fi sinucis, la Piteşti. Bărbatul era în divorţ şi soţia sa, şi ea poliţistă, a dat alarma.

Corpurile fără viaţă ale poliţistului şi copilului său de 3 ani au fost găsite în apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul piteştean Eremia Grigorescu, acolo unde locuia bărbatul, care era în divorţ de mama copilului.

Bărbatul e poliţist la crimă organizată, iar soţia sa poliţistă la Economic. Femeia intentase divorţ, dar custodia asupra băieţelului era comună. Ea este cea care a alertat autorităţile, pentru că nu a mai putut lua legătura cu tatăl copilului.

Corpurile lor au fost găsite în casă, fără suflare, iar lângă cel al poliţistului se pare că a fost găsit şi pistolul pe care l-a folosit pentru a lua viaţa micuţului şi apoi a se sinucide.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că bărbatul ameninţase de mai multe ori că îl va ucide pe copil şi apoi îşi va lua şi el viaţa, fiind afectat de faptul că soţia lui solicitase divorţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul în care un poliţist şi-ar fi împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-ar fi sinucis, la Piteşti