Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist rădăuţean, ameninţat de un prieten al interlopului care a tăiat cu sabia un agent: "Bine vă face lumea că vă crapă capul"

Un tânăr din Rădăuţi, acuzat de afaceri cu droguri a ameninţat un agent de poliţie, chiar în sediul instituţiei din Rădăuţi.

de Redactia Observator

la 11.12.2017 , 13:32

Un tânăr din Rădăuţi, acuzat de afaceri cu droguri şi prieten cu individul care a tăiat cu sabia un poliţist în timpul unei intervenţii, a ameninţat un agent de poliţie, chiar în sediul instituţiei din Rădăuţi. 

Aflat sub control judiciar, Iosif Marian Grijincu s-a prezentat, vineri, la sediul de poliție, după ce a fost citat în vederea aducerii la cunoștință a încheierii privind prelungirea controlului judiciar.

Acesta l-ar fi amenințat pe polițistul din camera de anchetă, spunându-i: ”bine face lumea că vă crapă capul”, făcând referire la individul care a atacat cu sabia un agent de poliție.

Articolul continuă după reclamă

Grijincu nu s-a oprit aici. A continuat cu amenințări, spunându-i agentului ”că-i va crăpa capul” și că ”este un om mort”.

În urma acestor fapte, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus urmărirea sa pentru ultraj și a fost reținut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Poliţist rădăuţean, ameninţat de un prieten al interlopului care a tăiat cu sabia un agent: "Bine vă face lumea că vă crapă capul"