Antena Meniu Search
x

Polițist răpus de Covid la 55 de ani. Agentul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Benoni Croitoru, un poliţist în vârstă de 55 de ani, a murit în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Bărbatul fusese confirmat cu Covid-19 la începutul lunii.

De Veronica Micu la 17.03.2021, 14:16
Benoni Croitoru avea 55 de ani
Polițist răpus de Covid la 55 de ani. Agentul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț - Facebook

Agentul lucra lucra la Secția de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăiești din anul 2014.

Colegii bărbatului de la IPJ Neamţ au transmis că Benoni Croitoru a pierdut lupta cu noul coronavirus.

"Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegului nostru, agent șef de poliție Croitoriu Benoni, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus.

În această dimineață, polițistul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie.

Pe acelaşi subiect

Agentul de poliție Croitoriu Benoni își desfășura activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăiești din anul 2014.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită", a transmis de IPJ Neamţ.

Benoni Croitoriu a cedat în lupta cu virusul Covid-19"

De asemenea, consilierul local Marius Puşcaşu, a postat pe Facebook un mesaj de condoleanţe: 

"Dragi cetățeni, din păcate, șeful de post Benoni Croitoriu, care a asigurat timp de câțiva ani liniștea și securitatea aspura comunei noastre, a cedat în lupta cu virusul Covid-19.

Mulțumim enorm pentru implicarea de care ați dat dovadă!

Drum lin...Sincere condoleanțe familiei....".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițist răpus de Covid la 55 de ani. Agentul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț