Antena Meniu Search
x

Video Poliţist snopit în bătaie, în Baia Mare. Unul dintre agresori a fost prins, ceilalţi doi sunt în continuare de negăsit

După trei zile de căutări, unul din cei trei agresori ai poliţistului local din Baia Mare a fost prins şi arestat preventiv seara trecută.

Vezi și

Scenele groaznice s-au petrecut miercuri seară. Poliţistul a fost snopit în bătaie de trei indivizi, a fost doborât la pâmânt sub o ploaie de pumni şi picioare, iar după câteva minute bune a fost salvat de girofarele unei maşini de poliţie. Imediat, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Incidentul a avut loc într-o intersecție intens circulată din Baia Mare, iar totul ar fi pornit de la un bărbat care a atacat cu o piatră mașina polițistului. În momentul în care omul legii a coborât din mașină pentru a-i cere socoteală individului, acesta a sărit la bătaie iar mai apoi au mai apărut alte trei persoane care l-au lovit pe polițist. La scenele surprinse pe camerele de supraveghere au fost martori și pasagerii unei mașini din apropiere. Însă aceștia nu s-au dat jos pentru a-l ajuta pe polițistul local.

Agresori în libertate

Pe acelaşi subiect

După trei zile de căutări, unul din cei trei agresori ai poliţistului local din Baia Mare a fost prins şi arestat preventiv seara trecută. Ceilalţi doi suspecţi sunt în continuare de negăsit.

Poliţistul local este încă internat în Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a fost operat. De pe patul de spital, el a povestiti că îl cunoaşte din vedere pe agresorul său. Nu ştie să-l fi amendat vreodată, iar acesta să vrea să se răzbune. Se bucură că a scăpat, însă, doar cu piciorul rupt.

Vasile Pop, Spitalul Județean Baia Mare: ”Pacientul este echilibrat. A fost operat. O fractură bimaleolară. Va rămâne în spital atât cât este nevoie”.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecatătoria Baia Mare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Poliţist snopit în bătaie, în Baia Mare. Unul dintre agresori a fost prins, ceilalţi doi sunt în continuare de negăsit