Antena Meniu Search
x

Video Un polițist din Baia Mare a fost bătut crunt de patru persoane care i-ar fi blocat mașina în trafic. Angresorii nu au fost încă identificați

Scene incredibile s-au petrecut, aseară, în municipiul Baia Mare. Un poliţist local a fost bătut crunt de patru persoane care i-ar fi blocat maşina în trafic. Imediat după incident, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.04.2021, 14:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul a avut loc într-o intersecție intens circulată din Baia Mare. Totul ar fi pornit de la un bărbat care a atacat cu o piatră mașina polițistului. În momentul în care omul legii a coborât din mașină pentru a-i cere  socoteală individului, acesta a sărit la bătaie iar mai apoi au mai apărut alte trei persoane care l-au lovit pe polițist. 

La scenele surprinse pe camerele de supraveghere au fost martori și pasagerii unei mașini din apropiere. Însă aceștia nu s-au dat jos pentru a-l ajuta pe polițistul local.

Atacatorii nu au fost încă identificați. Cert este că în momentul de față, polițiștii fac verificări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un polițist din Baia Mare a fost bătut crunt de patru persoane care i-ar fi blocat mașina în trafic. Angresorii nu au fost încă identificați