Antena Meniu Search
x

Polițist înjunghiat cu copilul în brațe și soția de mână, la Suceava

Un poliţist de la Trupele Speciale din Suceava a fost înjunghiat în timp ce era cu copilul în braţe şi cu soţia de mână. Un tânăr l-a urmărit şi l-a atacat din spate, chiar în centrul oraşului, după un mic conflict pe care l-au avut în parc. Agentul a fost rănit la mână, dar a apucat să predea copilul mamei care a fugit.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 20:55

Vezi și

Un poliţist de la Trupele Speciale din Suceava a fost înjunghiat în timp ce era cu copilul în braţe şi cu soţia de mână. Un tânăr l-a urmărit şi l-a atacat din spate, chiar în centrul oraşului, după un mic conflict pe care l-au avut în parc. Agentul a fost rănit la mână, dar a apucat să predea copilul mamei care a fugit. Scenele dramatice au fost filmate. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Atacul barbar a durat mai puţin de două minute şi a fost filmat de camerele de supraveghere din oraş. La ora 20 şi 42 de minute, poliţistul îmbrăcat în civil iese din parc împreuă cu soţia.

În braţe, agentul îşi ţine copilul într-un ham special. Bărbatul este atacat din spate de un individ înarmat cu un cuţit în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului.

În timpul altercaţiei, poliţistul apucă să predea bebeluşul soţiei care se îndepărtează speriată. Iar el, cu câteva mişcări precise, reuşeşte să-l pună la pământ pe agresor şi să-i confişte arma.

Polițistul, la Trupele Speciale de 10 ani

Poliţistul lucrează la Trupele Speciale din Suceava de zece ani, dar era în timpul liber când a fost agresat. Cu câteva minute înainte, a avut o mică altercaţie cu tânărul violent. Îl observase în timp ce abordase doi tineri care stăteau pe o bancă şi, pentru că era recalcitrant, a intervenit. Individul l-a urmărit însă din umbră şi s-a năpustit asupra lui ca să se răzbune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacatorul a reuşit să fugă după lupta cu agentul, dar a fost prins şi imobilizat mai târziu de colegii acestuia. Tânărul este cunoscut ca om al străzii cu antecedente penale şi a fost reţinut. Va fi cercetat pentru trei infracţiuni de loviri şi alte violenţe. Poliţistul a fost rănit la o mână dar este în afara oricărui pericol

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Polițist înjunghiat cu copilul în brațe și soția de mână, la Suceava