Antena Meniu Search
x

Video Poliţist, umilit de un şofer pe autostradă, care a intrat peste el în maşină după acte. Agentul a fugit când l-a văzut ce a făcut

În lupta cu poliţia, infractorii conduc detaşat. În Călăraşi, un echipaj venit la o intervenţie a rămas fără autospecială. Un petrecăreţ băut s-a urcat în maşina de poliţie şi, pur şi simplu, a plecat cu ea. Cu doar o zi înainte, un agent de la rutieră a fost pus la respect de un şofer pe autostrada Sebeş Turda. Îl oprise pentru că circula agresiv. Bărbatul s-a năpustit asupra poliţistului chiar în maşină şi şi-a luat actele înapoi. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 23.01.2023, 19:59

Vezi și

Apelul la 112 a venit sâmbătă aproape de miezul nopţii. O femeie din Lehliu Sat, în curtea căreia era o petrecere, cerea ajutorul poliţiei după ce patru bărbați au venit neinvitaţi, puşi pe scandal. Până să ajungă agenţii, indivizii au dispărut. La scurt timp după sosirea poliţiştilor, autospeciala s-a făcut şi ea nevăzută. Un petrecăreţ a urcat la volanul maşinii de poliţie şi a plecat. 

Individul a fost reţinut 24 de ore şi apoi lăsat liber

Ioan Tudor, viceprimar: A lasat masina pornita politistii, s a dat jos sa rezolve problema şi un om beat s-a urcat in masină şi a plecat cu maşina. dar s-a dus câţiva metri mai incolo. el a crezut că e maşina lui.

Bărbatul, care băuse bine, n-a ajuns prea departe. 

Pe acelaşi subiect

Laurentiu Radulescu, reporter Observator: Maşina de politie a fost recuperata la aproximativ 300 de m distanţă şi asta pentru că suspectul care furase autovehicului a mers cu el pe un drum care s-a înfundat.

Individul a fost reţinut 24 de ore şi apoi lăsat liber. Are dosar penal pentru furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Este pentru a doua oară în ultimele zile când poliţiştii sunt umiliţi. Vineri, un șofer supărat că a fost oprit pe autostradă între Turda și Sebeș şi-a făcut singur dreptate.  A tăbărât peste poliţist în maşină pentru a-şi recupera actele. 

Imediat ce a scăpat din mâinile bărbatului, poliţistul a plecat. Colegii îl apără şi spun că nu a avut de ales. 

Colegii îl apără pe polițist şi spun că nu a avut de ales

Cosmin Andreica, preşedinte Europol: Noi am solicitat de foarte multe ori  să oprim aceste situaţii în care sunt nevoiţi poliţiştii să acţioneze singuri. Vorbim despre un echipaj care ar trebui să fie împărţit în mai multe locuri.

Astfel de cazuri sunt din ce în ce mai dese. Legea care ii protejează pe polițiști e veche şi neadaptată noilor situaţii.

Cosmin Andreica, preşedinte Europol: Legea primară este cea din 1996. Poliţistul nu poate folosi armamentul pentru a intimida agresorul. 

La sfârşitul anului trecut, un alt caz ruşinos arăta neputinţa poliţiei în faţa celor care o sfidează. Un tânăr din Sibiu a furat o autospecială de la Rutieră, şi-a pus chipiul de poliţist, a oprit alţi şoferi şi le-a dat amenzi. Cu banii adunaţi, s-a oprit direct la păcănele.  De acolo a fost ridicat de poliţiştii adevăraţi după câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist, umilit de un şofer pe autostradă, care a intrat peste el în maşină după acte. Agentul a fugit când l-a văzut ce a făcut