Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi multă durere la căpătâiul celor trei morți din Bălești. Poliţista, mama ei şi copilul, conduşi pe ultimul drum (Video)

Astăzi, poliţista din Gorj, mama ei şi copilul au fost înmormântaţi. Tânăra de 33 de ani a murit împușcată, în comuna Bălești, alături de fiul ei de șase luni și de mama ei de 54 de ani, funcționară la Primăria Târgu Jiu.

Astăzi, poliţista din Gorj, mama ei şi copilul au fost înmormântaţi. Tânăra de 33 de ani a murit împușcată, în comuna Bălești, alături de fiul ei de șase luni și de mama ei de 54 de ani, funcționară la Primăria Târgu Jiu. Prima ipoteză este aceea că polițista, pe fondul unei depresii, și-a împușcat fiul și mama, apoi s-a sinucis.

Crima din Bălești, care a șocat întreaga țară, a îngenunchiat de durere toate rudele familiei Lăpădat. Ieri, zeci de coroane și jerbe de flori au fost aduse la capela unde au fost depuse trupurile celor trei.

O rudă a familiei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a văzut cele trei trupuri fără viață. 

Pe acelaşi subiect

Astăzi, poliţista de 33 de ani, mama acesteia şi bebeluşul au fost înmormântaţi. 

Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum.

Adela Lepădat a fost înmormântată, la cimitirul din Băleşti, în acelaşi cavou cu mama şi fiul ei, în vârstă de doar şase luni.

Copilul a fost înmormântat într-un sicriu alb.

Reamintim că o polițistă de 33 de ani aflată în concediu de maternitate a murit împușcată alături de fiul ei de șase luni și de mama ei de 54 de ani, funcționară la Primăria Târgu Jiu.

Se pare că polițista, pe fondul unei depresii, și-a împușcat fiul și mama, apoi s-a sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi multă durere la căpătâiul celor trei morți din Bălești. Poliţista, mama ei şi copilul, conduşi pe ultimul drum (Video)