Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au reconstituit dubla crimă din Gorj, unde o poliţistă şi-a împuşcat fiul şi mama, apoi s-a sinucis. Prima ipoteză a anchetatorilor (Video)

Dublă crimă sau triplu asasinat? Poliţiştii au făcut reconstituirea crimelor din Gorj, de la Baleşti, acolo unde o poliţistă, fiul ei de numai 6 luni şi mama sa au fost găsiţi împuşcaţi în casă.

Dublă crimă sau triplu asasinat? Poliţiştii au făcut reconstituirea crimelor din Gorj, de la Baleşti, acolo unde o poliţistă, fiul ei de numai 6 luni şi mama sa au fost găsiţi împuşcaţi în casă. Prima ipoteză este că femeia şi-ar fi ucis mama şi pruncul, apoi s-ar fi sinucis, însă anchetaorii nu exclud nici varianta unui triplu asasinat. 

La nici 24 de ore de la oroarea din Gorj, criminaliştii s-au întors în locuinţa soţilor poliţişti pentru reconstituire. Au adus câte un manechin pentru fiecare dintre victime

În pereţii casei, oamenii legii au găsit mai multe urme de gloanţe în pereţii casei, care pot însemna urmele unei lupte. Analiza balistica va stabili clar din ce unghiuri s-a tras şi care a fost prima victimă. Copilul de 6 luni sau mama poliţistei.

Pe acelaşi subiect

"A fost o bubuitură, aşa am crezut iniţial. Ne-am gândit că iar s-o fi produs un accident, dar apoi s-a auzit ca o împuşcătură şi lumea a ieşit să vadă ce se întâmplă. Erau nişte oameni paşnici, respectuoşi. Suntem uimiţi, pur şi simplu. Şi-a dorit mult copilul", a spus o vecină.

Experţii vor trebui să stabilească dinamica fiecărui omor în parte, dacă ţinem cont că fiecare persoană împuşcată a fot găsită într-o altă locaţie din casă.

Tânăra poliţistă era la intrarea în locuinţă, cu arma lângă ea, în timp ce mama ei era într-o cameră, iar copilul de 6 luni într-o altă încăpere. Cel mai şocant, inclusiv pentru anchetatori, a fost faptul că micuţul a primit două gloanţe în cap.

Chiar şi aşa, bebeluşul a fost găsit în viaţă, însă a murit după câteva ore la spital. 

"A fost adus în comă, s-au încercat manevre de resuscitare din păcate fără succes. Avea două plăgi de împuşcare la nivelul capului, erau leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat pentru Observator Ramona Oprea, medic UPU Târgu-Jiu.

Tragedia a fost descoperită de soţul poliţistei, care spune că nu era acasă atunci când s-a întâmplat totul.

"Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari a sesizat prin apel la 112 faptul că soţia sa, agent de poliţie, la Poliţia Transporturi Feroviare, şi-a împuşcat mortal mama şi copilul, după care s-a împuşcat şi ea", a declarat Andrei Lazăr, portătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Până în prezent, din probele administrate în această cauză nu rezultă elemente care să conducă la punerea sub învinuire a unei alte persoane respectiv cel mai probabil soţul femeii decedate, însă echipa de anchetă şi procurorii nu exclud nicio variantă.

Arma folosită a fost cea pe care soţul poliţistei o avea în dotare şi pe care o păstra acasă. Femeia era în concediu postantal, iar apropiaţii spun că tânăra mamă ar fi suferit de o depresie post-partum extrem de puternică.

IPJ Gorj a comunicat că poliţista a fost testată psihologic ultima dată anul trecut, înainte de a intra în concendiul de maternitate, iar atunci a trecut testul fara nicio problemă. 

„A fost o poliţistă excepţională. Foarte bună. Mai bună decât un poliţist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice”, a declarat Daniel Brotea, şeful tinerei, de la Poliţia Transporturi Feroviare Târgu Jiu.

Cazul de la Băleşti i-a şocat şi pe angajaţii Primăriei Târgu Jiu, unde era angajată mama poliţistei. Femeia era în concediu de odihnă şi azi urma să se întoarcă la serviciu.

„Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că dumneaei niciodată nu a venit să spună că ar avea probleme acasă, că nu s-ar înţelege cu fiica sau cu ginerele. Ştim cu toţii doar că era foarte bucuroasă că are un nepoţel”, a precizat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Poliţiştii au reconstituit dubla crimă din Gorj, unde o poliţistă şi-a împuşcat fiul şi mama, apoi s-a sinucis. Prima ipoteză a anchetatorilor (Video)