Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene incredibile în Satu Mare! Doi poliţişti au vrut să aplaneze un conflict şi au sfârşit bătuţi crunt şi ameninţaţi cu sabia

Scene incredibile, ieri, în municipiul Satu Mare, în zona Gării de Nord. Doi polițiști din cadrul IJP au fost bătuţi în timpul unei intervenţii.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 09:44

Scene incredibile, ieri, în municipiul Satu Mare, în zona Gării de Nord. Doi polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au fost bătuţi în timpul unei intervenţii.

Agenţii au fost trimişi la un scandal izbucnit într-o comunitate din municipiul Satu Mare, pentru restabilirea ordinii.

Pentru că era extrem de recalcitrantă, polițiștii au încercat să încătușeze o femeie de circa 50 de ani, care după ce s-a lamentat că ar avea probleme de sănătate, pentru a nu fi imobilizată, a lovit un polițist, opunându-se încătușării.

Articolul continuă după reclamă

Imediat, doi dintre copiii femeii au mai chemat alți doi indivizi, și au sărit cu pumnii și picioarele pe oamenii legii.

Potrivit presei locale, unul dintre scandalagii a strigat să se aducă o sabie din casă, moment în care poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă în plan vertical, somându-i pe bătăuși.

Într-un final, agenţii i-au reținut pe ce doi fii ai femeii, în vârstă de circa 30 de ani.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.

Aseară, judecătorii sătmăreni au dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a celoi doi bărbaţi care i-au agresat pe poliţişti.

"Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în dosar nr. 876/P/2018, privind pe inculpaţii: – CIUPAC NICU CLAUDIU, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj; – CIUPAC FLORIN VASILE, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: CIUPAC NICU CLAUDIU şi CIUPAC FLORIN VASILE pe o durată de 30 de zile începând cu data de 28.03.2018 şi până la data de 26.04.2018 inclusiv", se arată în rezoluţia judecătorilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Scene incredibile în Satu Mare! Doi poliţişti au vrut să aplaneze un conflict şi au sfârşit bătuţi crunt şi ameninţaţi cu sabia