Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti din Cluj reţinuţi. Ar fi bătut cu bestialitate un cerşetor şi i-au dat bani ca să nu depună plângere

Doi poliţişti locali din Cluj au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce i-ar fi rupt mâna unui om al străzii şi apoi ar fi încercat să-l mituiască să nu zică nimic. Totul s-ar fi întâmplat în luna iunie a anului trecut.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.11.2021, 14:31

Vezi și

Timp de un an și jumătate, plângerea bărbatului a stat în sertarele secției 1 de poliție pentru că, spun reprezentanții acestei secții, agenții nu au reușit să facă o legătură între acuzațiile bărbatului și cei doi polițiști locali. Știau că au fost de serviciu în acea noapte, orașul este împânzit de camere de supraveghere, dar ancheta s-a împotmolit. 

Până în urmă cu doar câteva săptămâni, când pe internet a apărut o filmare realizată chiar de cei doi polițiști locali. În filmuleț se vede cum aceștia îi oferă 500 de lei bărbatului bătut, care avea mâna în ghips, pentru a renunta la orice plângere.

Imaginile filmate chiar de cei doi poliţişti sunt folosite ca probă

Imaginile au fost văzute și de un procuror al judecătoriei din Cluj care și-a dat seama că acea probă este de necontestat, astfel că în urmă probatoriului, ieri, cei doi polițiști locali au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, urmează să fie prezentați și în faţa judecătorilor pentru alte măsuri preventive. 

Aceștia sunt acuzați de purtare abuzivă și vătămare corporală gravă, pentru că în timpul serviciului l-ar fi bătut pe bărbatul respectiv, la marginea unei păduri, după ce a fost prins cerșind.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţişti din Cluj reţinuţi. Ar fi bătut cu bestialitate un cerşetor şi i-au dat bani ca să nu depună plângere