Antena Meniu Search
x

Reacţia poliţiştilor maghiari, după ce au oprit un şofer român care venea de la Milano: "La revedere!" (Video)

Un şofer român, care se întorcea din Italia în România, a fost oprit pentru control de poliţiştii maghiari. Şoferul avea pornită camera de bord şi a înregistrat reacţia bizară a poliţiştilor, când le-a spus că vine de la Milano.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.03.2020, 14:04

Poliţiştii maghiari verifică un şofer român de TIR
Un şofer român de TIR a fost lăsat să plece de poliţiştii maghiari, imediat ce au aflat că vine de la Milano - Foto Facebook
  • Un şofer român a fost lăsat să plece imediat de poliţiştii maghiari, după ce au aflat că vine de la Milano.

Un şofer român, care se întorcea din Italia în România, a fost oprit pentru control de poliţiştii maghiari. Şoferul avea pornită camera de bord şi a înregistrat reacţia bizară a poliţiştilor, când le-a spus că vine de la Milano.

Când a aflat locaţia de unde vine românul, unul dintre poliţişti a renunţat să-i mai ia documentele românului şi s-a dus direct la maşina de Poliţie, unde a schimbat câteva cuvinte cu colegul său, după care a revenit la şoferul român şi i-a spus să plece, fără să-l mai verifice.

Şofer român lăsat să plece în Ungaria, după ce a spus că vine de la Milano

"Ia să vedem, mă opreşte sau nu mă opreşte?" spune şoferul român, care observă maşina de Poliţie cum îl depăşeşte şi apoi îi face semn să tragă pe dreapta. "Când te opreşte poliţia în Ungaria, tot ce trebuie să faci e să spui că vii de la Milano", comentează amuzat şoferul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italia a anunțat duminică măsuri de carantină fără precedent, care afectează aproximativ 16 milioane de oameni în nordul Italiei, în timp ce autorităţile italiene intensifică eforturile pentru combaterea celui mai mare focar de coronavirus din Europa.

Primul ministru Giuseppe Conte a emis duminică un decret care restricționează sever circulația persoanelor din regiunea de nord și din zonele înconjurătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Reacţia poliţiştilor maghiari, după ce au oprit un şofer român care venea de la Milano: "La revedere!" (Video)