Antena Meniu Search
x

Primele imagini după accidentul în care au murit poliţiştii din Brăila. Un căruţas a surprins maşina în flăcări (Video)

Un accident rutier grav a avut loc la Şuteşti, în Brăila, în care şi-au pierdut viaţa doi poliţişti. Este vorba despre un agent în vârstă de 45 de ani şi colega sa, o agentă în vârstă de doar 21 de ani.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 23:04

Vezi și

Din primele informaţii, maşina în care se aflau cei doi poliţişti a ieşit de pe carosabil şi a lovit violent un copac, după care a luat foc. Cei doi poliţişti au murit, iar trupurile lor au fost găsite carbonizate, între resturile maşinii.

Un bărbat care a trecut cu căruţa imediat după producerea accidentului a filmat maşina în flăcări.

Colegii lor au demarat cercetările la faţa locului, pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

"Din păcate, în această seară,  doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele imagini după accidentul în care au murit poliţiştii din Brăila. Un căruţas a surprins maşina în flăcări (Video)