Antena Meniu Search
x

Video Polițiști și jandarmi, printre tinerii petrecăreți din Centrul Vechi: "Masca! Masca... domnişoară!"

Printre tinerii dornici de distracţie, aseară, în Centrul Vechi, au patrulat poliţiştii şi jandarmii. Petrecăreţii care s-au plimbat pe aleile înguste fără mască de protecţie au fost doar atenţionaţi de această dată. Oamenii legii le-au atras atenţia că odată cu noile măsuri anunţate de prefectul Capitalei, masca este din nou obligatorie în aer liber, iar nepurtarea acesteia atrage amenzi.

de Alexandra Bucuroiu

la 10.10.2021, 08:31

Vezi și

Pe aleile înguste din Centrul Vechi, oamenii se plimbau aseară nestingheriţi, fără masca de protecţie. Au avut grijă poliţiştii şi jandarmii să le reamintească că este din nou obligatorie în aer liber. 

Majoritatea au fost luaţi prin surprindere şi nu ştiau că trebuie să o poarte.

Doar veniseră la distracţie...! 

Centrul Vechi n-a mai fost atât de animat ca în urmă cu două săptămâni. Dacă atunci oamenii dansau umăr lângă umăr, acum, pe aceeaşi străduţă îngustă nu era picior de petrecăreţ.

Pe acelaşi subiect

Noi măsuri anunțate de prefectul Capitalei

Pe lângă patrularea poliţiştilor şi jandarmilor în spaţiile publice, Alexandra Văcaru, prefectul Capitalei, a anunţat ieri şi alte noi măsuri

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: Angajatorii publici şi privaţi care au mai mult de 50 de angajaţi sunt obligaţi să împartă personalul în grupe decalate cu o oră pentru a nu aglomera mijloacele de transport în comun. 

Georgiana Văcaru - prefect Bucureşti: De la STB am aflat că va fi suplimentat numărul de maşini în perioada următoare. Am armonizat în ceea ce priveşte organizarea de cursuri de instruire şi workshop-uri pentru adulţi, cu un număr mai mare de participanţi de 250 de persoane în interior, şi 300 de persoane.  

Capitala şi localităţile limitrofe rămân punctele cele mai roşii pe harta infectărilor. În doar 10 zile, incidenţa s-a dublat în Bucureşti şi a ajuns la 12.65 la mia de locuitori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Polițiști și jandarmi, printre tinerii petrecăreți din Centrul Vechi: "Masca! Masca... domnişoară!"