Antena Meniu Search
x

Poliţiştii chemaţi să aplaneze un conflict au devenit victimele scandalagiilor, în Câmpina. Nici maşina lor nu a scăpat "neşifonată"

Poliţiştii din Câmpina au intervenit, vineri seară, pentru a aplana un scandal izbucnit în stradă, cei implicaţi devenind agresivi faţă de poliţişti. Agresorii au fost imobilizaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri.

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 22:37

Agresorii au fost imobilizaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru audieri - Inquam Photos

Reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Prahova au declarat că oamenii legii au intervenit în centrul municipiului Câmpina în urma unui apel primit vineri seară. ”La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care, după somarea legală a persoanelor au procedat la imobilizarea acestora, manifestând un comportament agresiv faţă de poliţişti. În timpul intervenţiei, unul dintre bărbaţi ar fi lovit oglinda laterală a uneia dintre autospecialele de poliţie, aceasta fiind distrusă”, au declarat sursele citate de news.ro

Audieri după scandalul de la Câmpina

Persoanele implicate in scandal au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. În urma incidentelor, poliţiştii au deschis un dosar în care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţiştii chemaţi să aplaneze un conflict au devenit victimele scandalagiilor, în Câmpina. Nici maşina lor nu a scăpat "neşifonată"