Antena Meniu Search
x
LIVE

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa a invocat starea emoţională şi a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor

Poliţistul care a provocat accidentul din Sectorul 1, în urma căruia o fetiţă a murit şi o alta a fost rănită, nu a dat declaraţii, până în prezent, în faţa anchetatorilor, invocând starea emoţională în care se află.

De Redactia Observator la 19.01.2022, 16:26
Poliţistul care a ucis-o pe Raisa a invocat starea emoţională şi a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor

Anchetatorii au încercat de două ori audierea agentului de Poliţie, dar nu s-a reuşit acest lucru, a afirmat avocatul Adrian Cuculis, potrivit News.ro. Poliţistul a invocat starea emoţională în care se află, menţionând că se va prezenta ulterior în faţa organelor judiciare.

Poliţistul, aflat singur în maşină, a lovit joia trecută două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile a murit, cealaltă fiind transportată la spital.

Acest caz a provocat emoţie în rândurile opiniei publice, iar imaginile în care poliţistul pare că mişcă cu piciorul trupul fetiţei aflat pe asfalt au generat un val de reacţii negative, însoţite şi de acuzaţii conform cărora se doreşte muşamalizarea cazului.

Poliţistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Poliţistul care a ucis-o pe Raisa a invocat starea emoţională şi a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor