Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul arestat pentru viol, lăudat în trecut de şefi. Ajuta şoferiţele să schimbe roata sau femeile în vârstă să traverseze

O petrecere de pomină la un centru spa s-a terminat după gratii pentru un poliţist din Cluj. Agentul, băut bine, ar fi violat o femeie într-un apartament din oraş, unde se mutase distracţia. Poliţistul-agresor ar fi intrat peste tânără în cameră în timp ce  aceasta dormea.  Lăudat în trecut de superiori pentru implicarea sa civică, acum a fost arestat pentru 30 de zile.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.11.2022, 17:12

Vezi și

"Poliţistul nu a recunoscut nimic în faţa anchetatorilor şi chiar i-a cerut judecătorului de drepturi și libertăți o măsură preventivă mai ușoară pentru că are în întreținere un copil minor cu vârsta de sub doi ani. Magistratul a considerat însă că fapta este mult prea gravă și a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile. Totul s-a întâmplat vineri noapte la o aniversare, petrecerea începuse la un centru spa din Someșeni și apoi s-a mutat în apartamentul sărbătoritei, în Cluj-Napoca. Victima s-a retras într-o cameră pentru a se odihni dar agentul de la Poliția Rutieră a intrat peste ea și ar fi violat-o în timp ce dormea, spun anchetatorii. Înspăimântată, când s-a trezit, fata a sunat la 112 și pe prietenul să meargă să o salveze. Însă, în momentul în care acesta a ajuns la apartament, polițistul dispăruse. A fost găsit câteva zeci de minute mai târziu de colegii lui și a fost dus la audieri.

În trecut, agentul devenise preferatul șefilor și nu de puține ori a fost lăudat pe pagina de Facebook a Inspectoratului Județean de Poliție pentru faptele sale: ajuta femeile să își schimbe roata când făceau pană, ajuta femeile în vârstă să traverseze strada și chiar punea umărul la împins mașini atunci când străzile erau acoperite cu polei. Pentru ceea ce ar fi făcut, polițistul riscă între trei și zece ani de închisoare", transmite Alex Prunean, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţistul arestat pentru viol, lăudat în trecut de şefi. Ajuta şoferiţele să schimbe roata sau femeile în vârstă să traverseze