Antena Meniu Search
x

Video Polițistul din Dărmănești care s-a sinucis în seara de Crăciun ar fi amenințat că va comite un astfel de gest

Un poliţist din Dărmăneşti, judeţul Bacău, s-a sinucis, seara trecută. Agentul de la Rutieră era plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de luare de mită. A fost găsit de soţie împuşcat în inimă. Arma de serviciu îi fusese reţinută, însă acesta avea propria armă, pe care încă nu o predase.

de Redactia Observator

la 26.12.2021, 13:27

Vezi și

Polițistul în vârstă de 45 de ani a fost găsit ieri, în jurul orei 17.00, chiar de către soția sa, în locuința celor doi. Bărbatul se afla deja de câteva săptămâni în arest la domiciliu, fiind cercetat penal într-un dosar de luare de mită, împreună cu alți colegi de la Poliția Rutieră din Dărmănești. Arma sa de la muncă îi fusese luată în momentul în care au început cercetările, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, după deschiderea acestui dosar, a fost suspendat din funcție.

Bărbatul, însă, mai avea o armă pentru autoapărare, pe care o deținea legal, dar despre care polițiștii i-au adus la cunoștință pe data de 19 decembrie că are termen de 30 de zile să o predea. Polițistul ar fi spus, se pare, unor persoane că intenționa să facă un astfel de gest, însă nimeni nu a crezut că ar putea duce la bun sfârșit respectiva amenințare, relatează reporterul Observator Clara Mihociu.

Ieri, soția sa a sunat la 112. La fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor, însă, deși l-au resuscitat nu au mai putut să facă nimic pentru acesta.

În cele din urmă au sosit și polițiștii, care au deschis acum un dosar penal și în acest caz.

Polițistul de Rutieră era cercetat pentru luare de mită

Reamintim că pe 17 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în cursul anului 2021, a unor infracțiuni de luare de mită de către șase agenți de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău – Poliția Orașului Dărmănești, în legătură cu aplicarea/neaplicarea sancțiunilor contravenționale pentru contravenții constatate la regimul rutier. Patru din cei şase poliţişti audiaţi au fost reţinuti pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Aceştia erau acuzaţi că luau mita între 200 şi 500 lei pentru a nu constata abateri rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Polițistul din Dărmănești care s-a sinucis în seara de Crăciun ar fi amenințat că va comite un astfel de gest