Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul din Galaţi de 21 de ani care s-a sinucis acasă fusese adoptat la trei ani. Bărbatul se angajase de doar opt luni şi trecuse testele psihologice

Poveste de dragoste cu final tragic pentru un poliţist de numai 21 de ani. Tânărul din judeţul Galaţi şi-a pus capăt zilelor după ce s-ar fi despărţit de iubita lui. S-a împuşcat chiar cu arma din dotare, în timp ce se afla în concediu. Tânărul absolvise acum 9 luni Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina şi trecuse toate testele psihologice. 

de Adrian Obreja

la 14.12.2022, 14:51

Vezi și

Nimeni şi nimic nu au dus către această concluzie, nici testele psihologice pe care le-a susţinut în primăvara acestui an, nici comportamentul lui acasă, în prezenţa familiei adoptive, pentru că tânărul a fost luat în plasament la vârsta de trei ani de la un orfelinat şi crescut de această familie.

Poliţistul din Galaţi care s-a sinucis acasă fusese adoptat la trei ani

Singurul care a observat că este ceva în neregulă este un prieten din copilărie, cu care acesta s-a întâlnit în urmă cu două zile şi, deşi aceştia stăteau la poveşti sau glumeau împreună de obicei, de data aceasta tânărul poliţist aproape că nu a scos nicio vorbă. Atunci băiatul a văzut că ceva nu este în regulă.

Până aseară când poliţistul se afla în concediu acasă şi a decis să îşi pună capăt zilelor, iar mama lui adoptivă l-a găsit într-una dintre camerele locuinţei. Tot ea este cea care a chemat poliţia, iar o echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului, unde ancheta s-a întins până târziu în noapte.

În acest moment s-a deschis şi o anchetă şi la nivelul Inspectoratului de Poliţie din Galaţi pentru a se stabili dacă au fost sau nu încălcate procedurile în ceea ce priveşte predarea armei pe perioada concediului, pistolul din dotare era acasă la poliţist, iar aceştia sunt obligaţie să o ţină într-un seif sub cheie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Galaţi de 21 de ani care s-a sinucis acasă fusese adoptat la trei ani. Bărbatul se angajase de doar opt luni şi trecuse testele psihologice