Antena Meniu Search
x

Video Mărturia mamei fetei din Neamţ care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Copila a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea, timp în care poliţiştii au spart altă uşă

O tânără de doar 16 ani a trecut prin clipe de groază! Copila a ajuns să-l ucidă pe individul care încerca să o violeze. Bărbatul, care i-ar fi putut fi tată, i-ar fi promis adolescentei un loc de muncă şi aşa a ajuns fata la el în casă. După ce l-a ucis, şocată, fata a sunat la 112. Pentru că nu ştia unde se află, le-a luat poliţiştilor o oră şi jumătate să o găsească . Agenţii au spart mai întâi uşa greşită, dar până la urmă au ajuns la ea.

de Andra Dolana

la 17.08.2021, 19:42

Vezi și

Mama fetei: M-o sunat o nepoată de-a mea. Tu ştii ce o păţit fata? Ce-o păţit? O omorât un om. Am căzut jos.

E mărturia unei mame disperate care se teme pentru viitorul fetei ei. Destinul copilei de 16 ani a luat o întorsătură tragică noaptea trecută. Fata a fost ademenită de un bărbat în locuinţa lui cu promisiunea unui loc de muncă. Acolo însă, individul ar fi încercat să o violeze. Disperată, adolescenta a vrut să fugă, dar uşa era încuiată. Aşa că a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat. În stare de şoc, a sunat apoi la 112. 

Poliţiştii au spart uşa greşită

Ramona Ciofu, IPJ Neamţ: S-a format o echipă complexă constituită din poliţişti din cadrul investigaţii criminală, poliţişti de ordine publică şi luptători SAS. 

Pe acelaşi subiect

Mai bine de o oră a stat adolescenta cu poliţiştii la telefon până când au dat de ea. Copila nu ştia unde se află. Au căutat-o cu lanternele, fata i-a văzut de pe geam şi le-a spus că îi vede, aşa au identificat blocul, apoi au spart uşa greşită.

''V-au zis ce căutau?  

Au zis că o femeie sechestrată. Stăteam frumos la televizor ...''

Salvatorii şi-au dat seama că au greşit adresa şi că tânăra e închisă în apartamentul de vis-a-vis. Au spart uşa şi în hol au găsit un cadavru într-o baltă de sânge. Adolescenta se închisese într-o altă încăpere.     

Luminiţa Porojoschi, asistent şef interimar: Pacientul era decedat de mai mult de o oră şi jumătate. Pacienta a fost consultată şi rămasă la locul solicitării.  

Fata a fost audiată şi supusă unei expertize medico-legale. Au fost audiaţi şi sora mai mare şi părinţii tinerei, care nu îşi explică cum a ajuns fiica lor în această situaţie. Fata muncea cu ziua de trei ani. A abandonat şcoala după clasa a şaptea. Miercurea trecută, după o ceartă cu părinţii, tânăra a fugit de acasă şi s-a adăpostit la o prietenă. Două zile mai târziu părinţii au informat poliţia şi fata a fost adusă acasă de oamenii legii.     

Mama fetei: Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate. De unde l-o cunoscut nu ştiu...spune că are un telefon, că are o sumă de bani. 

Bărbatul înjunghiat are 41 de ani şi este din Codlea, Braşov. Locuia de patru ani cu chirie în Piatra-Neamţ. De două săptămâni stătea în apartamentul în care a şi murit.   

Mihai Axinte, proprietar apartament: Nu mi-a părut de încredere. Tot timpul mirosea a băutură. Eu nu l-am văzut treaz. E un pierde vară, ce să mai zic. 

Bărbatul se ocupa cu transportul de persoane şi tânăra ar fi ajuns la el din dorinţa de a o ajuta să-şi găsească de muncă în afara ţării. Prietenii lui sunt şocaţi. 

Carnea Mihaela, prietenă: Nu ar fi făcut rău nimănui. Nu s-ar fi coborât la nivelul de viol.Nu merita aşa soartă. 

Recunosc însă că în ultima perioadă, bărbatul se schimbase.    

Horaţiu Tobu, prieten: Avea o depresie. Nu ştiu dacă aş putea să zic dacă era echilibrat.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist şi a fost deschis dosar penal pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mărturia mamei fetei din Neamţ care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Copila a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea, timp în care poliţiştii au spart altă uşă