Antena Meniu Search
x

Pompierii au plâns pentru fiecare copil găsit înecat la Sângeru. Al patrulea dintre fraţi, în continuare de negăsit (Video)

În această dimineaţă, la aproape două săptămâni de la tragedia din Sângeru, Prahova, pompierii au reluat căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, alături de mamă şi cei trei fraţi, cu tot cu casă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.06.2019, 09:49

În această dimineaţă, la aproape două săptămâni de la tragedia din Sângeru, Prahova, pompierii au reluat căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, alături de mamă şi cei trei fraţi, cu tot cu casă.

Pompierii au plâns pentru fiecare dintre cei trei fraţi găsiţi înecaţi la Sângeru, după ce o viitură puternică le-a smuls casa din pământ şi i-a luat cu tot cu pat.

Nenorocirea a avut loc în 31 mai, după-amiază, când, din cauza ploilor torențiale care s-au abătut în zonă, apele umflate au măturat totul în cale. 

Patru copii, o fetiţă de 9 luni şi una de trei ani, dar şi doi băieţi în vârstă de 2 şi 5 ani, au murit înecaţi la Sângeru

La Sângeru, viitura a lovit cu atâta forţă încât a smuls o casă din pământ. O casă în care se aflau mama şi cei patru copii ai ei.

”Cand a venit de sus a luat-o cu totul, domnule, a dărâmat casa. Uite unde a ajuns casa ei. Acolo i-a luat casa, masa. S-a dus cu totul”, spunea atunci un localnic.

Tânăra şi cei patru copilaşi au fost luaţi de ape în timp ce se aflau în pat. Femeia a reuşit să se salveze, după ce s-a agăţat de un ciot de copac.

Copiii ei, însă, au dispărut în vâltoarea apelor. 

Momentul cutremurător în care mama şi copiii ai sunt luaţi de viitură a fost filmat de localnici. 

După o noapte de căutări, pompierii i-au găsit fără suflare pe trei dintre fraţi. Un bebeluş de 9 luni, sora lui de trei ani şi fratele de cinci ani au murit înghiţiţi de ape.

"Când i-au găsit pe copiii înecați, colegii mei s-au retras și au început să plângă"

Locotenent colonelul Gabriel Divoiu, care coordonează Detașamentul de Pompieri Mizil din cadrul ISU Prahova, spune că militarii care au intervenit la Sângeru au plâns pentru fiecare dintre cei trei fraţi găsiţi înecaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"După ce-au predat echipajelor de Salvare cadavrul fetiței de 3 ani pe care au găsit-o în stop cardiorespirator, cu mâl în gură și pentru care n-au mai putut face nimic, s-au retras și au început să plângă. A fost cumplit", a mărturisit Gabriel Divoiu pentru Observatorul Prahovean.

Cel de-al patrulea copil, un băieţel de 2 ani, este în continuare dispărut. Zeci de pompieri îl caută necontenit pe micuţ de aproape două săptămâni. 

Militarii ştiu că băieţelul de 2 ani poate fi oriunde şi nu vor să se dea bătuţi. Aşa că, în această dimineaţă, au reluat căutările pentru găsirea copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pompierii au plâns pentru fiecare copil găsit înecat la Sângeru. Al patrulea dintre fraţi, în continuare de negăsit (Video)