Antena Meniu Search
x

Pompierii din Braşov şi Covasna s-au luptat trei ore pentru a stinge un incendiu soldat cu pagube uriaşe

Autorităţile din Braşov au fost în alertă maximă, duminică dimineaţa, după ce un incendiu a izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Ormeniş.

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 16:32

Zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul din Braşov
Zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul din Braşov - ISU Braşov
  • Zeci de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul din Braşov.

Localnicii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe. Au intervenit atât forţe ale ISU Braşov şi ISU Covasna, cât şi pompieri de la SVSU Ormeniş şi echipaje SMURD.

Conform reprezentanţilor ISU Braşov, pompierii ajunşi la faţa locului au remarcat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată şi cu degajare mare de fum, existând inclusiv pericolul ca flăcările să se propage la clădirile din vecinătate.

Pompierii care au intervenit la faţa locului, au avut nevoie de aproximativ trei ore pentru a stinge incendiul. S-a stabilit că suprafaţa totală afectată este de aproximativ 80 de metri pătraţi.

Din fericire, incendiul din Braşov nu s-a soldat cu victime, dar pagubele sunt uriaşe. Ancheta urmează să scoată la iveală cauza care a dus la producerea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Pompierii din Braşov şi Covasna s-au luptat trei ore pentru a stinge un incendiu soldat cu pagube uriaşe