Antena Meniu Search
x

Video Pompierii din Ungaria, chemaţi în ajutor pentru a găsi cele 4 persoane dispărute pe râul Mureş. Un preot va ţine o slujbă la locul tragediei

Continuă căutările în apele Mureşului, la aproape două zile după ce o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat. Cei doi copii şi doi adulţi daţi dispăruţi sunt de negăsit. Barcagiul care a condus fără drept şi băut, a fost eliberat, după ce iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru ucidere din culpă. În acest moment, scafandri folosesc la căutări şi un manechin.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 02.05.2023, 13:48

Vezi și

Manechinul se aseamănă cu corpul uman, are în jur de 30 de kilograme, iar dacă este umplut cu apă cântâreşte şi mai mult şi are rolul de a-i ajuta pe pompieri să-şi dea seama cum reacţionează corpul uman în faţa curenţilor. În funcţie de temperatura apei va mai dura câteva zile până când vor fi găsite cele 4 persoane dispărute. Prietenii barcagiului spun că omul s-a întors acasă şi că acesta este efectiv distrus de evenimentul tragic.

La ora 14:00, aici va veni şi un preot care va oficia o slujbă pentru cei patru dispăruţi

Reuşeşte să doarmă doar cu ajutorul medicamentelor. Omul îşi pusese în barcă propriii copii, doi la număr, dar şi fratele său se afla în barcă. Primii pe care i-a salvat au fost, evident, copiii săi, iar fratele său a reuşit să se salveze singur. Acesta a transmis unuia dintre salvatorii care s-au alăturat pompierilor să nu înceteze să-i caute pe cei dispăruţi.

Pentru două femei, surori, Mureşul a luat ce aveau ele mai de preţ: doi copii şi soţul uneia dintre ele, iar cealaltă şi-a pierdut un copil, iar viitorul soţ e dat dispărut. Mobilizarea de forţe este impresionantă, pe malul Mureşului. Echipelor de ISU Timiş şi ISU Arad li s-au alăturat echipe de pompieri din Ungaria. La ora 14:00, aici va veni şi un preot care va oficia o slujbă pentru cei patru dispăruţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Pompierii din Ungaria, chemaţi în ajutor pentru a găsi cele 4 persoane dispărute pe râul Mureş. Un preot va ţine o slujbă la locul tragediei