Antena Meniu Search
x

#Bottlecapchallenge. Pompierii şi poliţiştii răspund provocării dopului de sticlă (Video)

Salvatorii fac senzaţie cu un videoclip în care desfac o sticlă de apă. cu drujba. Cei de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost provocaţi de poliţişti, care, la rândul lor, au scos un dop cu o mişcare specifică misiunilor de prindere a infractorilor.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 11:12

Vezi și

Salvatorii fac senzaţie cu un videoclip în care desfac o sticlă de apă. cu drujba. Cei de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost provocaţi de poliţişti, care, la rândul lor, au scos un dop cu o mişcare specifică misiunilor de prindere a infractorilor. #Bottlecapchallenge face furori pe internet de ceva vreme. 

Cu o drujbă pe care o mânuieşte cu dibăcie, salvatorul deschide sticla, iar apa tâşneşte la fel ca-n misiunile de stingere a incendiilor.

Cei care le-au predat ştafeta angajaţilor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost poliţiştii.

Cu o tehnică desprinsă din artele marţiale, poliţistul scoate dopul sticlei cu piciorul ca şi cum ar doborî dintr-o singură mişcare un tâlhar periculos. Demonstraţia este un îndemn adresat şoferilor: să nu se urce băuţi la volan.

#Bottlecapchallenge a creat o adevărată frenezie pe internet. Nu se ştie exact de unde a pornit, însă cel care a adus-o în atenţia publicului este actorul Jason Statham.

A venit apoi rândul altor vedete. Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise, după ce, în trecut, i-a cerut public să se bată în ring.

Cel care i-a impresionat însă cel mai mult pe internauţi a fost actorul Donnie Yen, care a executat mişcarea legat la ochi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » #Bottlecapchallenge. Pompierii şi poliţiştii răspund provocării dopului de sticlă (Video)