Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea au fost închise din cauza vântului puternic! Constanţa, sub cod galben de vânt

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea, închise, duminică, din cauza vântului puternic, anunţă Infotrafic

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 08:55

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea au fost închise din cauza vântului puternic! Constanţa, sub cod galben de vânt - Sursă: Hepta

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea, închise, duminică, din cauza vântului puternic, anunţă Infotrafic. Potrivit meteorologilor, până la ora 13.00, judeţul este sub cod galben de vânt, cu rafale de 65 de kilometri la oră.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, din cauza vîntului puternic, au fost închise porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea.

Meteorologii anunţă că, până la ora 13.00, judeţul Constanţa este sub cod galben de vânt puternic, cu rafale care pot depăşi 65 de kilometri la oră. De asemenea, este cod galben de vânt în judeţul Tulcea. 

Articolul continuă după reclamă

De altfel, 2w9 de judeţe sunt, până la ora 23.00, sub o avertizare cod galben de ploi şi vânt puternic. 

”Având în vedere atenţionarea meteorologică valabilă astăzi pentru jumătatea de vest şi pentru centrul ţării, care vizează intensificări ale vântului şi ploi însemnate cantitativ, pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa între vehicule pentru a putea opri în siguranţă, când situaţia o impune, luând în considerare faptul că pe un carosabil umed distanţa de frânare creşte”, precizează Infotrafic. 

De asemenea, poliţiştii atarag atenţia că rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, astfel încât trebuie să se circule cu o viteză adaptată condiţiilor de drum.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud Agigea au fost închise din cauza vântului puternic! Constanţa, sub cod galben de vânt