Antena Meniu Search
x

Poşete şi haine de lux, în valoare de 8 milioane de euro, posibil fake-uri, descoperite la Calafat. Poliţiştii de frontieră l-au lăsat fără marfă pe şoferul bulgar

Zeci de mii de bunuri de lux, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproape 8 milioane de euro, au fost descoperite de polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

de Redactia Observator

la 28.05.2023, 13:09

Poliţiştii de frontieră l-au lăsat fără marfă pe şoferul bulgar
Poliţiştii de frontieră l-au lăsat fără marfă pe şoferul bulgar - Poliţia de Frontieră

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, care se afla la volanul unui autocamion, înmatriculat în Bulgaria. Conform documentelor prezentate, şoferul transporta marfă în regim de coletărie, pe ruta Grecia –Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al autocamionului, mai multe cutii de carton ce conțineau articole de îmbrăcăminte și marochinărie.

Poliţiştii de frontieră l-au lăsat fără marfă pe şoferul bulgar

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 21.510 articole de îmbrăcăminte și marochinărie, toate purtând însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Șoferul autocamionului a declarat ca bunurile îi aparțin. Bunurile, în valoare de 38.159.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de şoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poşete şi haine de lux, în valoare de 8 milioane de euro, posibil fake-uri, descoperite la Calafat. Poliţiştii de frontieră l-au lăsat fără marfă pe şoferul bulgar