Antena Meniu Search
x

Video "Pot să ne omoare şi pe noi!". Panică la Huși, după ce un militar a fost înjunghiat pe stradă, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor

Caz şocant în municipiul Huşi, judeţul Vaslui. Un bărbat de 43 de ani, cadru militar, a fost înjunghiat la scurt timp după ce a ieşit dintr-un bar. Întreaga scenă s-a întâmplat în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor. Atacatorul a fugit imediat de la locul faptei. A fost căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi, şi în cele din urmă reţinut.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 09:21

Vezi și
  • Militar înjunghiat în plină stradă

Potrivit poliţiştilor, victima ar fi mers într-un bar cu mai mulţi prieteni. După câteva pahare, s-a ridicat să meargă spre casă. Cum a ieşit din local, un tânăr de 19 ani l-ar fi înjunghiat în zona gâtului.

Sincron Bogdan Gheorghita - purtător de cuvânt IPJ VASLUI: La faţa locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta sesizată şi dispunerea măsurilor legale.

Deşi sângera abundent şi se afla în stare gravă, militarul a reuşit să se târască până acasă. Când a văzut în ce stare e, femeii i s-a făcut rău. A reuşit să sune totuşi la 112, iar echipajul medical a ajuns la el în timp util.

Sincron Daniel Ungureanu - purtător de cuvânt SAJ VASLUI: I s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportat în regim de urgenţă la Spitalul Municipal din Huşi.

Pe acelaşi subiect

În decursul nopţii a fost transferat cu o unitate de terapie intensivă mobilă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, unde se află în stare stabilă. 

Localnicilor le este frică să mai iasă pe străzi

Oamenii din oraş sunt şocaţi şi spun că le este frică să mai iasă pe străzi, mai ales seara. 

La noi oraşul este foarte liniştit, lumea este cuminte, da acuma parcă intră frica în noi să mai ieşim aşa, după o anumită oră.

Păi aceia pot să stea în casa scării să ne omoare şi pe noi.

Agresorul a fost căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi. A fost prins şi a ajuns în custodia poliţiei. Va fi cercetat pentru tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Pot să ne omoare şi pe noi!". Panică la Huși, după ce un militar a fost înjunghiat pe stradă, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor