Meniu LIVE
Search
x

Orbit de furie, un tânăr de 20 de ani din Bihor şi-a înjunghiat iubita, care refuza să întreţină relaţii sexuale cu el

Un tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii bihoreni, după ce şi-a înjunghiat iubita cu mai multe lovituri de cuţit deoarece aceasta a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

De Redactia Observator la 08.10.2021, 16:54

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie (tentativă de omor). 

Tânărul şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, cu un cuţit

"În fapt, s-a reţinut că în data de 16 august 2021, în jurul orelor 04:00, în timp ce se afla în comuna Hidişelul de Sus, satul Sîntelec, judeţul Bihor, pe fondul nervozităţii determinate de refuzul repetat al concubinei sale, L.A. în mai multe zile la rand, cu privire la întreţinerea unor relaţii sexuale, i-a aplicat acesteia, mai multe lovituri cu un cuţit în zona toracică, la nivelul regiunii deltoidiene stângi şi ale membrului superior stâng”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, citat de news.ro. Sursa menţionează că rănile suferite i-au pus în pericol viaţa victimei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Orbit de furie, un tânăr de 20 de ani din Bihor şi-a înjunghiat iubita, care refuza să întreţină relaţii sexuale cu el

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%