Antena Meniu Search
x

Video Poveste de Crăciun. Cea mai frumoasă amintire a lui Mihaiţă Neşu: "Abia aşteptam să împodobim bradul şi era o bucurie foarte mare să îl admirăm pe întuneric"

Când era mic îşi dorea să fie fotbalist, ca tata. Şi a luptat mult să îşi împlinească visul. Numai că într-o zi toată viaţa i-a fost dată peste cap. Azi, ar da timpul înapoi doar ca să mai împodobească bradul cu tatăl său. Urmează Povestea de Crăciun a unui cu om cu un destin special.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 20:59

Vezi și

"Cea mai proaspătă amintire pe care o am de Crăciun, de cand eram mic, este perioada cand ne pregateam să împodobim bradul de Crăciun.

Atunci îl trimiteam pe tata la piaţă să cumpere un brad mare, frumos, să îl aducă să îl pună în living şi abia aşteptam să se ducă în pod să aducă cutiile cu luminiţe, cu globuri, cu beteală, cu tot ce aveam şi abia aşteptam să le studiez să mă uit să văd ce a mai rămas de anul trecut şi imediat le sortam şi ne gândeam cum să împodobim anul ăsta ca să fie puţin diferit faţă de anul trecut şi era o bucurie foarte mare după aia să îl admirăm seara, pe întuneric, cum luminează", a declarat Mihai Neşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Poveste de Crăciun. Cea mai frumoasă amintire a lui Mihaiţă Neşu: "Abia aşteptam să împodobim bradul şi era o bucurie foarte mare să îl admirăm pe întuneric"