Antena Meniu Search
x

Povestea Laurei, poliţista din Ulmeni care dă de pământ cu infractorii

Laura, o tânără în vârstă de 23 de ani, poliţistă în cadrul Serviciului de Ordine Publică Ulmeni, a reuşit să îşi impresioneze atât colegii, cât şi pe infractorii pe care îi pune la pământ cu uşurinţă sau chiar... îi face să plângă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.04.2019, 15:01

Laura, o tânără în vârstă de 23 de ani, poliţistă în cadrul Serviciului de Ordine Publică Ulmeni, a reuşit să îşi impresioneze atât colegii, cât şi pe infractorii pe care îi pune la pământ cu uşurinţă sau chiar... îi face să plângă.

Povestea Laurei a fost prezentată, astăzi, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

"Acum doi ani, o tânără de 21 de ani și 1,66 înălțime, îmbrăcată în uniformă, intra pentru prima dată în sediul poliției orașului Ulmeni. Era prima ei zi de muncă. Fiind singura femeie din acel colectiv, imediat s-a dus vestea", se arată în postare.

Fiind singura femeie din cadrul Serviciului de Ordine Publică a Poliţiei Oraşului Ulmeni, colegii ei nu au avut încredere în ea la început şi chiar au crezut că le va îngreuna activităţile din teren.

Pe acelaşi subiect
Laura este poliţistă la Ordine Publică în oraşul Ulmeni din Maramureş

Poliţista din Ulmeni care îi face pe infractorii periculoşi să plângă

Deşi au fost sceptici la început, poliţiştii din Ulmeni au descoperit rapid că, în realitate, ei vor fi cei care se vor baza pe Laura la activităţile din teren.

"- Avem un nou coleg, de fapt colegă!

- Femeie? Probabil va sta printr-un birou.

- Da' de unde, va lucra la ordine publică.

- Adică ne-au dat o femeie să avem grijă și de ea când mergem la intervenții? Hai să vorbim cu șefu’.

În numai câteva minute, toți au fost lămuriți.

- Laura este noua voastră colegă. Va lucra la ordine publică, dar nu trebuie să vă faceți griji. De 13 ani face judo, iar de 5 ani are centura neagră. Eu zic că o să doriți să mergeți cu ea la intervenții", se mai arată în postare.

În ultimii doi ani, Laura a participat la multe astfel de acţiuni şi, nu de puţine ori, infractorii care au privit-o de sus au făcut imediat cunoştinţă cu... solul.

"Totuși, cea mai mare satisfacție a fost atunci când, doar printr-o discutie, a reușit să calmeze un individ recalcitrant și foarte violent, recidivist, care și-a dat seama că poate și plânge.

- Și cei mai răi băieți plâng câteodată dacă știi să le vorbești, ne-a spus Laura!", au mai precizat reprezentanţii MAI pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Povestea Laurei, poliţista din Ulmeni care dă de pământ cu infractorii