Antena Meniu Search
x

Video Prahoveanul care a amenințat la 112 că aruncă în aer șase butelii le-a cerut mascaților S.I.A.S. să-i pună cătușele: ”Hai, mă, încătuşează-mă tu încet!”

Nici bine nu se crăpase de ziuă, că un bărbat s-a trezit cu mascaţii de la poliție peste el. Sigur, el însuşi sunase la 112 să ameninţe că provoacă o explozie. Chiar şi aşa, tot a părut mirat că are musafiri matinali. Dar, cu un calm imperturbabil, omul i-a îndemnat pe poliţişti să-l încătuşeze. Na, dacă tot erau acolo.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 19:46

Vezi și

Cu un calm demn de invidiat, omul pare aproape mirat că i-au intrat poliţiştii în casă, deşi el însuşi anunţase că se aruncă în aer. ”Ce-aveţi, mă? Ce-aveţi, mă, nebunilor?”

Părea că e o zi ca oricare alta în Măneciu, Prahova. Liniştea s-a terminat la ora 17.00, bărbatul de 63 de ani din imagini a sunat la 112 şi a anunţat că are 6 butelii de gaz pe care are de gând să le arunce în aer.

Bărbatul le-a cerut mascaților să-l încătușeze

Nu era prima dată când ameninţa cu o explozie, aşa că poliţiştii l-au recunoscut imediat şi au chemat mascaţii să-i ajute. Intervenţia a durat 34 de secunde.

Bărbatul a fost imobilizat rapid. Pe cât erau mascaţii de tensionaţi şi alerţi, pe atât era individul de liniştit. Culmea, intervenţia luptătorilor i s-a părut deplasată. ”Hai, mă, încătuşează-mă tu încet!”

A fost dus la secţie şi reţinut pentru 24 de ore. Numai în acest an a sunat la 112 de 20 de ori, sub diverse pretexte. Iar dacă până acum a reuşit să scape doar cu amendă, de data asta va fi dus în faţa un judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Prahoveanul care a amenințat la 112 că aruncă în aer șase butelii le-a cerut mascaților S.I.A.S. să-i pună cătușele: ”Hai, mă, încătuşează-mă tu încet!”