Antena Meniu Search
x

Premiantii de la Gala Societatii Civile

Un autocar multimedia, care ii invata pe copii cum sa colecteze selectiv, cum sa protejeze mediul. Acesta este unul dintre proiectele castigatoare la Gala Societatii Civile de anul acesta.

Vezi și

Juriul a apreciat in special planurile inovatoare, de durata, cu impact atat pentru zona de afaceri, cat si pentru societate.

Un autocar dotat de Ecorom cu echipament multimedia si adaptat la mintile curioase ale copiilor s-a plimbat prin 25 de orase din tara si a trecut prin curtea a 52 de scoli primare doar pentru a le explica celor mici avantajele colectarii selective a deseurilor.

Laboratorul este prevazut cu un minicinema pentru vizionarea unei animatii 3D pe tema colectarii separate si cu o sala de joc pe tablete PC. Animatia este interactiva, iar personajele si povestea au fost create pe intelesul celor mici. Lucru apreciat si de juriul galei pentru societatea civila care a premiat proiectul la sectiunea companiilor mici.

La "grupa mare" castigator a fost proiectul uneia din cele mai importante companii producatoare de sucuri de la noi. Printre rezultate se numara peste 32.000 de copaci plantati, 70 de tone de deseuri colectate, adoptarea unei legi care interzice pescuitul industrial sau adoptarea unui plan de urbanism pentru Delta Dunarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Premiantii de la Gala Societatii Civile