Antena Meniu Search
x

Video Premierul Florin Cîțu acuză o campanie împotriva vaccinării: "Sunt acţiuni similare cu acţiunile unor terorişti"

Joi, la Palatul Victoria, premierul Florin Cîțu a adus acuzaţii la adresa celor care sunt împotriva măsurilor de siguranță anti-COVID.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.03.2021, 14:54

Premierul României Florin Cîţu - Guvernul României
  • Florin Cîțu a adus acuzaţii la adresa unei campanii împotriva vaccinării
  • Premierul a menţionat că decizia de a opri lotul ABV2856 AstraZeneca nu îi aparţine

Premierul Florin Cîțu a acuzat vineri, într-o scurtă declarație de presă, acțiunile împotriva măsurilor de siguranță anti-COVID și cele împotriva vaccinării. 

Florin Cîţu, premierul României: Există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti. Pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului. Trebuie să ne uităm la specialişti, de acolo ne vin informaţiile.

Controversele legate de interzicerea folosirii lotului ABV2856 de vaccin AstraZeneca

Florin Cîţu a ţinut să menţioneze că decizia de a opri lotul ABV2856 AstraZeneca nu îi aparţine, iar carantinarea dozelor rămase a fost dispusă la îndemnul specialiştilor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Cîţu, premierul României:  Am văzut că televiziunile spuneau că decizia luată în România a fost luată de mine în ceea ce priveşte suspendarea lotului de AstraZeneca. Nu a fost luată de mine, a fost luată de specialişti. Aştept şi eu fundamentul ştiinţific. Trebuie să întelegem că încrederea se câştigă foate greu şi avem încredere în această campanie, dar daca nu suntem atenţi încrederea se pierde foarte uşor. Cei care au autorizat accest vaccin spun că trebuie să continuăm ca şi până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Premierul Florin Cîțu acuză o campanie împotriva vaccinării: "Sunt acţiuni similare cu acţiunile unor terorişti"