Antena Meniu Search
x

Presa internaţională despre vestea ŞOCANTĂ a morţii lui Daniel Prodan: "44 de ani nu este o vârstă la care să pleci dintre noi"

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notând că vestea morţii românului este şocantă. Numeroşi fani au transmis condoleanţe pe reţelele de socializare.

Mai multe jurnale europene au scris, miercuri noapte, despre decesul fostului fotbalist Daniel Prodan, Daily Record notând că vestea morţii românului este şocantă. Numeroşi fani au transmis condoleanţe pe reţelele de socializare.

"Fostul jucător al echipei Glasgow Rangers, Daniel Prodan, a murit în urma unui infarct, la vârsta de 44 de ani", notează Daily Star, în timp ce Daily Record a scris că vestea şocantă a apărut noaptea trecută şi că fanii echipei Glasgow Rangers şi-au exprimat regretele după decesul românului pe reţelele de socializare.

"A murit Daniel Prodan, fost jucător la Atletico Madrid, după ce a suferit un infarct în timp ce se uita la televizor", menţionează şi El Mundo. Şi marile jurnale sportive din Spania Marca, As şi Mundo Deportivo au scris despre decesul lui Daniel Prodan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Suedia, expressen.se a notat de asemenea că Daniel Prodan a încetat din viaţă.

Numeroşi fani au transmis condoleanţe pe reţelele de socializare.

"M-a întristat vestea decesului său - 44 de ani nu este o vârstă la care să pleci dintre noi", a scris Willie Vass pe Twitter.

"Alt membru al familiei Rangers a plecat dintre noi, dar nu va fi uitat. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan", a notat Scott Currie.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care 'tricolorii" au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Presa internaţională despre vestea ŞOCANTĂ a morţii lui Daniel Prodan: "44 de ani nu este o vârstă la care să pleci dintre noi"